0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €

Interaktivni komplet Kuku - Svet živali

Blagovna znamka: Kuku
Šifra: 8590228051707
KUKU - Zabavno učenje je idealno za učenje angleščine tako na začetni kot na nadaljevalni stopnji. Na zabaven način lahko obogatiš svoj besedni zaklad in se naučiš pravilnega izgovarjanja angleških besed in preprostih stavkov. Komplet vključuje knjigo Zabavna angleščina in interaktivno pisalo Kuku
Podrobneje
Spletna cena:
59,99 €
Razpoložljivost:
Na zalogi
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 60 €.

Varno plačevanje

Varno plačevanje

preko spleta

Velika izbira potrebščin

Velika izbira potrebščin

za šolo in pisarno

Interaktivni komplet Kuku - Svet živali

Vstopi v pisan svet živali! S pisalom KUKU prisluhni zvoku divjine in spoznaj mnoge zanimivosti o živalih z vsega sveta! 

Komplet INTERAKTIVNO PISALO KUKU IN KNJIGA SVET ŽIVALI vsebuje:

  • KNJIGO KUKU - SVET ŽIVALI - Ali prepoznaš žival, s strupom katere Indijanci premažejo svoje puščice? Ali veš, kateri je največji glodavec na svetu? Ali najdeš žival, ki ji nikoli ni treba piti, saj vso vodo pridobi iz hrane? Pokukaj v interaktiven svet živali s pisalom KUKU in odgovori bodo kot na dlani. Svoje znanje lahko preizkusiš z zabavnimi kvizi. Knjiga vsebuje prek 900 zvokov in besedil.
  • INTERAKTIVNO PISALO KUKU - Govoreče pisalo KUKU lahko bere knjige, lahko pa predvaja tudi kvize in pesmi kot pravi MP3 predvajalnik. Pisalo KUKU zagotavlja neskončno zabavo – bere besedila, poje pesmi in predvaja realne zvoke (levje rjovenje, petje ptic, zvoki vozil itd.) ter različne igre in kvize.
  • Polnilec
  • USB kabel
  • Navodila Kuku - Zabavno učenje
  • 10 nalepk za MP3
  • 10 nalepk za nastavitev glasnosti

KUKU – Zabavno učenje je edinstven didaktični koncept, pri katerem otroci na zabaven in privlačen način pridobijo obilo zanimivih in poučnih informacij. Branje s pomočjo interaktivnega pisala KUKU je posebno učno doživetje, saj se besedam in slikam z enim dotikom pridružijo tudi zvoki.

Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.