0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €

Interaktivni komplet Kuku - Atlas sveta

Blagovna znamka: Kuku
Šifra: 8590228051714
KUKU - Zabavno učenje je idealno za učenje angleščine tako na začetni kot na nadaljevalni stopnji. Na zabaven način lahko obogatiš svoj besedni zaklad in se naučiš pravilnega izgovarjanja angleških besed in preprostih stavkov. Komplet vključuje knjigo Zabavna angleščina in interaktivno pisalo Kuku
Podrobneje
Spletna cena:
59,99 €
Razpoložljivost:
Na zalogi
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 60 €.

Varno plačevanje

Varno plačevanje

preko spleta

Velika izbira potrebščin

Velika izbira potrebščin

za šolo in pisarno

Interaktivni komplet Kuku - Atlas sveta

Spoznaj celine in oceane sveta s pisalom KUKU! Poišči imena držav, njihova glavna mesta in znamenitosti in preizkusi znanje z zabavnimi kvizi! 

Komplet INTERAKTIVNO PISALO KUKU IN KNJIGA ATLAS SVETA vsebuje:

  • KNJIGO KUKU - ATLAS SVETA - Ali veš, katera je najmanjša država v Evropi? Uganeš, v kateri državi je glavno mesto Adis Abeba? In katera je najbolj poseljena država na svetu? To in še mnogo več izveš v interaktivni knjigi Atlas sveta. Knjiga vsebuje preko 1800 zvokov in besedil.
  • INTERAKTIVNO PISALO KUKU - Govoreče pisalo KUKU lahko bere knjige, lahko pa predvaja tudi kvize in pesmi kot pravi MP3 predvajalnik. Pisalo KUKU zagotavlja neskončno zabavo – bere besedila, poje pesmi in predvaja realne zvoke (levje rjovenje, petje ptic, zvoki vozil itd.) ter različne igre in kvize.
  • Polnilec
  • USB kabel
  • Navodila Kuku - Zabavno učenje
  • 10 nalepk za MP3
  • 10 nalepk za nastavitev glasnosti

KUKU – Zabavno učenje je edinstven didaktični koncept, pri katerem otroci na zabaven in privlačen način pridobijo obilo zanimivih in poučnih informacij. Branje s pomočjo interaktivnega pisala KUKU je posebno učno doživetje, saj se besedam in slikam z enim dotikom pridružijo tudi zvoki.

Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.