0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €

Posca

POSCA markerji: Vaš Ključ do Vrhunske Ustvarjalnosti. POSCA je več kot le blagovna znamka - je nepogrešljiv spremljevalec vsakega ustvarjalca, umetnika in ljubitelja ustvarjanja. S svojo izjemno linijo markerjev in barv na vodni osnovi je POSCA zaslovela po vsem svetu, zaradi česar je izbira številka ena za tiste, ki iščejo vrhunskost.
Kaj dela POSCA markerje tako posebne? Odgovor je preprost: vsestranskost. Ne glede na to, na katero površino želite prenesti svoje ideje - papir, karton, les, steklo, kovino, keramiko, tekstil ali katerikoli drug material. S POSCA markerjem ste omejeni samo z lastno domišljijo. Poleg tega so POSCA markerji znani po svoji trajnosti in barvni paleti. Kot permanentni markerji ohranjajo svoje barve nespremenjene skozi čas, kar zagotavlja, da vaša umetniška dela ohranijo prvoten sijaj in kakovost. Različne debeline konice pa vam dajejo popoln nadzor nad vsako črto in vsakim detajlom. Dodatna prednost markerjev je to, da so brez vonja.
S POSCA markerji boste presegli svoje meje, in vaše umetniško delo bo sijalo s kakovostjo in vsestranskostjo, ki ju ponuja samo POSCA. Pridružite se številnim ustvarjalcem in umetnikom po vsem svetu, ki zaupajo POSCA, in postanite del skupnosti, ki ustvarja vrhunska umetniška dela. 

V izbrani kategoriji ni izdelkov.