0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €
Kategorije

Kategorije

Baterije

Baterije so nepogrešljiv del našega vsakdana. Potrebujemo jih za napajanje naših elektronskih naprav, od pametnih telefonov in prenosnikov do igrač in daljinskih upravljalnikov. V Papirnici Petka se zavedamo pomembnosti kakovostnih in cenovno dostopnih baterij, zato vam ponujamo širok izbor baterij različnih tipov, znamk in kapacitet.

V naši ponudbi boste našli:

- Polnilne baterije: Polnilne baterije so okolju prijazna in dolgoročno bolj ekonomična rešitev, saj jih lahko polnite in uporabljate večkrat. Ponujamo polnilne baterije različnih tipov in kapacitet, tako da boste zagotovo našli tiste, ki ustrezajo vašim potrebam.

- Alkalne baterije: Alkalne baterije so primerne za naprave z visoko porabo energije, kot so digitalni fotoaparati, daljinski upravljalniki in igrače. Ponujamo alkalne baterije različnih znamk in velikosti, tako da boste zagotovo našli tiste, ki jih potrebujete.

- Gumbne baterije: Gumbne baterije so majhne baterije, ki se uporabljajo v urah, kalkulatorjih, slušnih aparatih in drugih elektronskih napravah. Ponujamo gumbne baterije različnih tipov in znamk.

Več...
V izbrani kategoriji ni izdelkov.