0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €

Interaktivni komplet Kuku - Zabavna angleščina

Blagovna znamka: Kuku
Šifra: 7689124683592
KUKU - Zabavno učenje je idealno za učenje angleščine tako na začetni kot na nadaljevalni stopnji. Na zabaven način lahko obogatiš svoj besedni zaklad in se naučiš pravilnega izgovarjanja angleških besed in preprostih stavkov. Komplet vključuje knjigo Zabavna angleščina in interaktivno pisalo Kuku
Podrobneje
Spletna cena:
59,99 €
Razpoložljivost:
Na zalogi
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 60 €.

Varno plačevanje

Varno plačevanje

preko spleta

Velika izbira potrebščin

Velika izbira potrebščin

za šolo in pisarno

Interaktivni komplet - Zabavna angleščina

Odkrij svet zabavnega učenja in se nauči angleškega jezika z interaktivnim pisalom KUKU! KUKU – How do you do? Set vključuje knjigo Zabavna angleščina in interaktivno pisalo Kuku

 

Komplet INTERAKTIVNO PISALO KUKU IN KNJIGA ZABAVNA ANGLEŠČINA vsebuje:

  • KNJIGO KUKU - ZABAVNA ANGLEŠČINA - Zabavno učenje je idealno za učenje angleščine tako na začetni kot na nadaljevalni stopnji. Na zabaven način lahko obogatiš svoj besedni zaklad in se naučiš pravilnega izgovarjanja angleških besed in preprostih stavkov. V knjigi slišiš osebe, katerih materni jezik je angleščina, dodan pa je tudi prevod v slovenščino. Pridobljeno znanje lahko preveriš na kvizih treh težavnostnih stopenj. Knjiga vsebuje preko 2200 zvokov in besedil.
  • INTERAKTIVNO PISALO KUKU - Govoreče pisalo KUKU lahko bere knjige, lahko pa predvaja tudi kvize in pesmi kot pravi MP3 predvajalnik. Pisalo KUKU zagotavlja neskončno zabavo – bere besedila, poje pesmi in predvaja realne zvoke (levje rjovenje, petje ptic, zvoki vozil itd.) ter različne igre in kvize.
  • Polnilec
  • USB kabel
  • Navodila Kuku - Zabavno učenje
  • 10 nalepk za MP3
  • 10 nalepk za nastavitev glasnosti

KUKU – Zabavno učenje je edinstven didaktični koncept, pri katerem otroci na zabaven in privlačen način pridobijo obilo zanimivih in poučnih informacij. Branje s pomočjo interaktivnega pisala KUKU je posebno učno doživetje, saj se besedam in slikam z enim dotikom pridružijo tudi zvoki.

Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.