0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €

Miselni izziv - Star T3

Blagovna znamka: Eureka!
Šifra: 5407005150313
Osvobodite zvezdo iz kačinega objema, nato pa jo vstavite nazaj! Konec 19. stoletja je v Veliki Britaniji vladala prava evforija miselnih izzivov. Izzivi iz tistega časa so danes izjemno redki, a nekaj primerkov mi je na bolšjem trgu vseeno uspelo najti. Ta je eden tistih starih izzivov, ki sem ga v prenovljeni obliki uspešno oživil. Glavni del te sestavljanke je "zvezda", ki jo je treba osvoboditi iz kačjega objema. Ko se le ne bi tako trmasto upirala, ko jo želimo vstaviti nazaj!
Podrobneje

K izdelku lahko dodate tudi:

Spletna cena:
13,99 €
Razpoložljivost:
Na zalogi
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 60 €.

Varno plačevanje

Varno plačevanje

preko spleta

Velika izbira potrebščin

Velika izbira potrebščin

za šolo in pisarno

Miselni izziv - Star T3

Osvobodite zvezdo iz kačinega objema, nato pa jo vstavite nazaj! Konec 19. stoletja je v Veliki Britaniji vladala prava evforija miselnih izzivov. Izzivi iz tistega časa so danes izjemno redki, a nekaj primerkov mi je na bolšjem trgu vseeno uspelo najti. Ta je eden tistih starih izzivov, ki sem ga v prenovljeni obliki uspešno oživil.
Glavni del te sestavljanke je "zvezda", ki jo je treba osvoboditi iz kačjega objema. Ko se le ne bi tako trmasto upirala, ko jo želimo vstaviti nazaj!

Opis in navodila: Predmet morate najpej razstaviti nato pa ponovno sestaviti v prvotno obliko. Težavnostna stopnja 3.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Opozorila in informacije shranite kot napotek.

Priporočena starost: 8+

Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o.
Poreklo: Kitajska.