0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €

Družabna igra za odrasle - Shit happens 50 Shades of shit

Blagovna znamka: Goliath Games
Šifra: 8711808765276
Si pripravljen na nadgradnjo najbolj čudaške psihološke igre? Pozdravi 50 Shades of Shit, še bolj drzno, bolj bizarno in bolj noro nadgradnjo nepozabne klasike - Shit Happens! V tej izjemni ediciji smo dodali 200 novih, še bolj čudaških situacij, ki tvojo pot bolečine poganjajo dlje in še močneje. 50 Shades of Shit je oblikovan tako, da ga lahko igraš samostojno ali v kombinaciji z osnovno različico igre Shit Happens, ki jo že poznaš in obožuješ.
Podrobneje
Spletna cena:
19,99 €
Razpoložljivost:
Ni na zalogi
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 60 €.

Varno plačevanje

Varno plačevanje

preko spleta

Velika izbira potrebščin

Velika izbira potrebščin

za šolo in pisarno

Družabna igra za odrasle - Shit happens 50 Shades of shit

Si pripravljen na nadgradnjo najbolj čudaške psihološke igre? Pozdravi 50 Shades of Shit, še bolj drzno, bolj bizarno in bolj noro nadgradnjo nepozabne klasike - Shit Happens! V tej izjemni ediciji smo dodali 200 novih, še bolj čudaških situacij, ki tvojo pot bolečine poganjajo dlje in še močneje. 

50 Shades of Shit je oblikovan tako, da ga lahko igraš samostojno ali v kombinaciji z osnovno različico igre Shit Happens, ki jo že poznaš in obožuješ.

Zdaj imaš v rokah ne 200, temveč kar 400 čudaških, precej neugodnih ali skrajno zajebanih in ubitačnih situacij! Ko združiš legendarno igro Shit Happens z dopolnjeno izdajo 50 Shades of Shit, se znajdeš v svetu, kjer izzivi, dileme in kočljive zagate postajajo vse večje, razlike med njimi pa vse manjše. Zmagati v tej gori sranja pa bo seveda postajalo vse težje!

  • 200 igralnih kart
  • Za 2 + igralca 
  • Primerna starost 18 +   

Potek igre:

  • Vsak od igralcev dobi tri karte, ki jih mora razvrstiti glede na indeks groze, ki so ga dolga leta razvijali različni strokovnjaki.
  • Dodatno karto lahko tisti, ki je na potezi, osvoji tako, da pravilno določi njen indeks groze glede na tiste karte, ki že ležijo pred njim.
  • Kdor prvi zbere 10 kart ter premaga vso grozo in bedo, zmaga! 

Primer situacije:

Predstavljaj si zdaj situacijo, ko si na pogrebu, vsi žalujejo, vsak vidi vsakogar, tebi pa… stoji! Kam bi uvrstil to res bedno situacijo na svoji poti bolečine? To je le ena izmed mnogih situacij, ki te čakajo v tej edinstveni ediciji.

In če še nisi dovolj, za tiste najbolj pogumne smo pripravili dodatne pakete kart, kot so "Too Shitty for Work" ali "Parenting Edition", ki dodajajo še več bizarnosti v tvoje že tako noro smešno doživetje.

Opozorilo! ZA IGRANJE TE IGRE JE POTREBNO ZNANJE ANGLEŠKEGA JEZIKA ! 

Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o.
Poreklo: Kitajska.

Navodila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.