0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 60 €

Nora znanost o jajcih

Blagovna znamka: The Purple Cow
Šifra: 7290018133736
Ste kdaj razmišljali o jajcih z znanstvenega vidika? Sliši se malo noro, kajne? Komplet vključuje vrsto znanstvenih trikov in zabavnih eksperimentov z jajci. Otroci (pa tudi bolj radovedni odrasli) bodo spoznali: jajce, ki ga posesamo v steklenico, jajce, ki se spremeni v poskočno žogico, optično iluzijo, ki bela jajca obarva srebrno, jajca, obdana s pisano pajčevino, in še veliko več … Komplet omogoča kar 14 eksperimentov! Komplet vsebuje tudi umetno jajce, ki ga lahko uporabite pri bolj ‘umazanih’ eksperimentih (v izogib slabi volji). V njem je tudi vsa potrebna oprema, razen nekaj običajnih predmetov iz gospodinjstva. Priložena so jasna navodila s fotografijami posameznih korakov ter zanimive znanstvene razlage in dejstva.
Podrobneje
Razpoložljivost:
Na zalogi
Spletna cena:
16,99 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 60 €.

Varno plačevanje

Varno plačevanje

preko spleta

Velika izbira potrebščin

Velika izbira potrebščin

za šolo in pisarno

Raziskovalni set The Purple Cow - Nora znanost o jajcih

Ste kdaj razmišljali o jajcih z znanstvenega vidika? Sliši se malo noro, kajne?
Komplet vključuje vrsto znanstvenih trikov in zabavnih eksperimentov z jajci. Otroci (pa tudi bolj radovedni odrasli) bodo spoznali: jajce, ki ga posesamo v steklenico, jajce, ki se spremeni v poskočno žogico, optično iluzijo, ki bela jajca obarva srebrno, jajca, obdana s pisano pajčevino, in še veliko več … Komplet omogoča kar 14 eksperimentov! Komplet vsebuje tudi umetno jajce, ki ga lahko uporabite pri bolj ‘umazanih’ eksperimentih (v izogib slabi volji). V njem je tudi vsa potrebna oprema, razen nekaj običajnih predmetov iz gospodinjstva. Priložena so jasna navodila s fotografijami posameznih korakov ter zanimive znanstvene razlage in dejstva.

POZOR: Majhni deli. Nevarnost zadušitve. Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Potreben je nadzor odrasle osebe.

OPOZORILA: Vsebuje nekatere kemikalije, ki so lahko nevarne zdravju. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Pazite, da kemikalije ne pridejo v stik s katerim koli delom telesa, predvsem z usti in očmi. Majhni otroci in živali naj ne bodo v bližini poskusov. Komplet za kemijske poskuse shranjujte zunaj dosega otrok, mlajših od 8 let.